Pro dopravu kurýrem Messenger je nutno objednat násobky 6lahví (je to pak optimálně uloženo v kartonu pro přepravu).   Při osobní vyzvednutí na Praze 4, nebo v Klech (okr. Mělník) je možné objednat i jiné počty ks. Osobní převzetí je nutno po objednávce doladit - přes den se různě pohybujeme atd.

Že je české víno nedobré a kyselé?

Že je české víno nedobré a kyselé?

Tak tenhle zkostnatělý a přežitý mýtus, ale bohužel u některých skupin lidí stále hluboko zarytý, s oblibou a vervou vyvracím!

Tak například má poslední stříbrná medaile za RR 2019 SLADKÉ !!!

A navíc hrozny tohoto vína uzrály v naší stověžaté matičce Praze a to je bohužel také stále pro někoho nepřestavitelný objev. Jak to, že to není víno z Moravy, vždyť v Čechách natož v Praze tolik nesvítí slunce ...

Má vína jsou svěží, příjemná, pitelná, hravá a dokonce u leckterých moštů se poslední dobou potýkám s nedostatkem kyselin! 

Proto aby jste se i Vy o tom mohli přesvědčit, stačí maličkost, buď si mě najít na nějaké vinné akci, či trhu v Praze a nebo si jednoduše objednat víno přes eshop. Akce nebo trh má samozřejmě tu nespornou výhodu, že můžete v malých množstvích ochutnat více mých dobrot.